Vi er autoriseret VVS-installatør med mange års erfaring.

Når du skal vælge et VVS-firma, er der tale om en tillidssag, fordi kvaliteten af det håndværksmæssige arbejde har indflydelse på dit velvære, din økonomi og miljøet. ​Skal du have udført opgaver indenfor varme, vand eller sanitet? Nonstop VVS er din lokale VVS-installatør, og vi udfører VVS-arbejde til alle kunder i Odense og omegn. Vores arbejde er autoriseret og udføres med passion og professionalisme. Med omtanke for både dig og miljøet.

Vi er klar på både store og små opgaver

Når du vælger at benytte vores VVS-installatør, står vi klar til at hjælpe med alle typer opgaver inden for VVS. Dette gælder både for store og små opgaver. Ingen projekter er for store og eller for små for os. Du kan derfor være sikker på, at din udfordring altid bliver taget seriøst, når du henvender dig til os.

Vi har en masse erfaring med at hjælpe med større opgaver, hvor der skal laves omfattende VVS-arbejde. Det kan for eksempel være udskiftning eller servicering af større afløb. Det kan også være alle vandinstallationer i en ejendom, der skal skiftes.

Kontakt Os.